Thursday, April 3, 2014

Maqslimm

Murah tapi berkesan..
MAQSLIMM..
HANYA RM39.00sm/RM45ss.(belum termasuk pos)

hotline 0179621397


Wednesday, March 19, 2014

artis mengandung

Congratulations DIDIE ALIAS........ 
MENGANDUNG !!!!! 


Dealer ABP26 : Nazrin 0179621397
klik sini untuk tengok produk yang disebut dalam video di atas
http://pengedar-abp26.blogspot.com/


Friday, March 7, 2014

Maqslimm BDC

Murah tapi berkesan..
MAQSLIMM..
HANYA RM39.00sm/RM45ss.(belum termasuk pos)

hotline 0179621397


Thursday, February 20, 2014

Rxdeeca

Jelly Slim...

Kelebihan :
1. tak perlu bancuh dengan air.
2. tak perlu shaker
3. tak perlu masak air
4. rasa sedap
5. koyak tepi dan makan je..

Sesuai untuk :
1. terlalu bz
2. bagi yang rasa leceh, nak bancuh kemudian baru minum.
3. golongan obesiti (berat berlebihan)
4. semua jantina

5. tengok artikel dibawah..




 Kenapa mesti pilih jelly ini :
1. pertama di malaysia (kaedah ni)
2. rasa sedap
3. senang dibawa kemana-mana
4. jimat masa


Irvingia Gabonensis (IG)
Dalam kajian klinikal 2005, peserta gemuk diberikan dos ekstrak IG mengalami penurunan berat badan yang lebih besar dan keputusan ujian darah yang lebih baik daripada kumpulan plasebo. Satu lagi kajian 2009 menunjukkan peserta mengalami penurunan berat badan dan peratus berat badan-lemak dengan IG ekstrak diambil secara tetap.

Garcinia Cambogia

Pada tahun 2012, Dr Mehmet Oz, personaliti kesihatan terkenal menyiarkan dalam rancangan TV, Beliau berkata bahawa Garcinia Cambogia adalah "Penemuan Terkini Pembakar Lemak Terpantas� boleh mengurangkan berat badan, serta selera makan dan meningkatkan tenaga. Itu adalah beberapa faedah utama yang dapat dikongsi.

Guarana
Satu kajian subjek pada 2007 menunjukkan bahawa pengambilan Guarana akan mengalami peningkatan memori, kepekaan dan perasaan. Dalam kajian yang lain pula, campuran guarana membantu para peserta mengurangkan berat badan.

 

Arahan:

Satu paket 30 minit sebelum makan, sekurang-kurangnya dua kali sehari. Jangan melebihi 3 paket dalam tempoh 24 jam. Untuk hasil yang terbaik, gunakan Deeca untuk sekurang-kurangnya 30 hari secara berterusan dengan pelan diet senaman agar kalori dapat dikurangkan. Mengambil 8 hingga 10 gelas air kosong setiap hari.

Pertanyaan tentang KKM, ini jawapan...

berminat nak beli Jelly Slim....

Boleh la sms atau pm sy: hotline 0179621397
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 7017464952 (new)
 


harga deeca: semenanjung
2kotak rm260
sekotak rm150

Carigold,


testimoni deeca...

Wednesday, January 22, 2014

secret bust up

Rahsia payudara CANTIK, MONTOK, TEGANG dalam tempoh kurang 2 minggu sahaja. 98% payudara menjadi montok selepas 10 hari !!





 Testimoni Pelanggan 2

Nama : Miss Zarina, dari Kuala Lumpur
Pakej : sekotak
Jangkamasa : sebulan


Testimoni Pelanggan 5

Nama : Cik Amalina, dari Johor
Pakej : 10 sachet
Jangkamasa : 10 hari


Testimoni Pelanggan 25

Nama : Puan Hazwani
Pakej : 15 sachet
Jangkamasa : 15 hari
Pengalaman Puan Hazwani:
pakai dalam 15 sachet campur full creme milk memang berkesan. dah tukar saiz dari cup b ke cup c. suami dan member pun perasan. sekarang nak habiskan untuk sebulan la. tq secret bust up 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni Pelanggan 26

Nama : Cik Farhana
Pakej : 5 sachet
Jangkamasa : 5 hari



Testimoni Pelanggan 27

Nama : Puan Zue
Pakej : 3 sachet
Jangkamasa : 3 hari
Pengalaman Puan Zue:
Bagus Secret Bust Up ni...cup sy 36A dah rasa tak selesa..saya makan dlm masa 3 hari dah rasa berdenyut-denyut...punggung dah rasa padat..seluar dalam dah kena tukar...heee...bukan tu je kulit sy dah jadi gebu...suka sangat


 Lagi lagi testimoni SBU



FAQ

T: Pelanggan Bertanya
P: Pakar Kami Menjawab


T: Adakah Produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
P: Secret Bust Up Pueraria Mirifica adalah produk yang selamat untuk digunakan 
kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan
secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam
jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.

T:Berapakah harga sekotak Secret Bust Up?
P:Sekotak ada 30 sachet utk penggunaan sebulan berharga RM136 semenanjung, RM146 sabah sarawak.


T: Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume Secret Bust Up?
P: Kesan boleh dilihat dalam 10 hari ke 14hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

T: Adakah Produk 
Secret Bust Up Pueraria Mirifica Halal?
P: Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.
 
T: Apakah 
Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita hamil?
P: Produk ini dilarang kepada wanita hamil.


T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita yang sedang 
menyusukan bayi?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Payudara yang kendur dapat menjadi tegang walaupun sedang menyusu bayi.
T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita yang sedang 
haid?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid bahkan sangat digalakkan ambil ketika period.

T: Kenapa produk payudara yang lain dilarang ambil ketika period tapi SECRET BUST UP pula digalakkan ambil time period?
P: Semua produk payudara perlu diambil ketika period bukan SECRET BUST UP sahaja. Hal ini adalah kerana ketika period, bahan utama dlm produk payudara dapat bertindak balas dengan hormon period dan memberi kesan yg bagus pada payudara. Sekiranya tidak diambil ketika period, kesan yang lebih efektif pada payudara tidak dapat dilihat.

T: Kenapa period saya terhenti semasa consume SECRET BUST UP tetapi kawan saya periodnya lancar semasa consume SECRET BUST UP?
P:Period saudari terhenti disebabkan hormon estrogen dlm badan saudari menjadi tinggi apabila mengambil Secret Bust Up. Hormon ini diperlukan untuk menaikkan payudara. Disamping itu, hormon dalam badan sedang memfokuskan pd pembesaran payudara hingga menyebabkan hormon period terhenti. Jika saudari merasa risau dgn perubahan ini, saudari perlu ambil separuh sachet sahaja sehari. Anda juga disarankan utk buka semua sachet dan masukkan dlm bekas kedap udara. Kemudian ambil 2 sudu kecil Secret Bust Up sehari. Anda tidak perlu bimbang kerana period terhenti seketika sahaja kerana berlaku perubahan hormon. Period akan kembali seperti sediakala setelah anda mengambil dua sudu kecil sehari. Berbeza dgn kawan saudari, hormon estrogen dlm badannya rendah dan disaran untuk dia ambil 1 sachet sehari seperti biasa.

T: Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan Secret Bust Up Pueraria Mirifica ?
P: Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. Hal ini adalah kerana kandungan phytoestrogen dan collagen dalam Secret Bust Up bertindak mempertahankan kemontokan payudara anda dalam tempoh yang lama disamping anda sendiri hendaklah meneruskan pengambilan minuman susu setiap hari.

T: Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil Secret Bust Up.
P: Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil Secret Bust Up. Ini adalah kerana Secret Bust Up berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, Secret Bust Up tidak akan menjadikannya bertambah besar. Hal ini adalah kerana terdapat maklumat daripada pelanggan kami yang sudah mengambilnya menyatakan bahawa saiz kekal kepada asal tetapi bentuk payudara menjadi bertambah tegang, montok dan mantap.

T: Apakah Secret Bust Up halal?
P: Kilang kami sudah mendapatkan kelulusan halal JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.
T: Apakah rasa Secret Bust Up?
P: Perisa Blueberry yg lazat. Perisa soya sudah tidak dikeluarkan lagi. Boleh bancuh dalam minuman kegemaran masing-masing kecuali teh dan coffee.

T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume Secret Bust Up? 
P:Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan.

T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil Secret Bust Up?
P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada hari pertama datang haid, diteruskan sehingga hari ke-30 (sehingga habis 30 sachet dalam masa sebulan). Anda juga wajib mengamalkan pengambilan susu setiap hari dalam tempoh pengambilan Secret Bust Up.

T:  Bagaimanakah cara pengambilan SECRET BUST UP yang betul ?
P:  Masukkan 1 sachet Secret Bust Up dalam susu tepung 150ml. guna air sejuk semasa membancuh susu. Disarankan guna susu tepung jenama fernleaf. Diambil 30 minit selepas makan malam atau sebelum tidur malam. Jika ingin mengambil di waktu pagi, disarankan ambil 30 minit selepas sarapan pagi.

T: Siapakah yang sesuai mengambil SECRET BUST UP?
P: Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak usia dua bulan ke atas, wanita yg sudah dua bulan habis pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause iaitu 50thn ke atas.

T: Payudara saya tak sama saiz iaitu kecik sebelah dan besar sebelah. Bolehkah SECRET BUST UP mengatasi masalah ini?
P: Ya! Boleh. Dijamin berkesan untuk menyeimbangkan saiz payudara supaya sama besar dalam dua minggu sahaja! kerana sudah ada pengguna kami yang membuktikannya. Anda boleh lihat testimoni kami.

T:  Bolehkah saya buka semua sachet dan masukkan dalam bekas kedap udara dan ambil dua sudu sehari. Adakah kesannya sama seperti ambil 1 sachet sehari?
P: Anda disyorkan untuk ambil 1 sachet sehari jika ingin kesan cepat. Pengambilan dua sudu sehari hanyalah disyorkan untuk pengguna yang ingin maintain setelah mendapat hasil yang memuaskan.

T:  Bolehkah saya minum SECRET BUST UP bersama produk supplement yang lain?
P: Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 30minit dengan supplement lain (produk collagen). Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus.


cara pengambilan:
kena mkn secret bust up bersama susu utk kesan cepat, minum sebelum tido
lebih bagus jika diambil masa hari pertama dtg period dan diteruskan hingga habis period, dan diambil terus sampai habis 30sachet (hari normal)

pantang larang:
bu mengandung je tak boleh
ibu menyusu tak digalakkan

HARGA 1.Julai.2013

semenanjung

1 kotak RM136 sm, RM146 ss
2 kotak RM260 sm, RM280 ss
3 kotak RM328 sm, RM348 ss

hotline : Nazrin 0179621397
Mohamad Nadzirin b Mohd Nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520 

Saturday, January 11, 2014

Makan jelly rasa kenyang

Jelly Slim...
Kelebihan :
1. tak perlu bancuh dengan air.
2. tak perlu shaker
3. tak perlu masak air
4. rasa sedap
5. koyak tepi dan makan je..

Sesuai untuk :
1. terlalu bz
2. bagi yang rasa leceh, nak bancuh kemudian baru minum.
3. golongan obesiti (berat berlebihan)
4. semua jantina

Kenapa mesti pilih jelly ini :
1. pertama di malaysia (kaedah ni)
2. rasa sedap
3. senang dibawa kemana-mana
4. jimat masa
5. unik

berminat nak beli Jelly Slim....Boleh la sms atau pm sy 0179621397

*COD sekitar MACHANG, TANAH MERAH (KELANTAN)
*promosi dilanjutkan sehingga 31Januari2014....3 kotak dengan harga special*

Monday, December 30, 2013

Supplemen RxTra


































Rangkaian Produk Terbaru RxI - RxTra. 
Ia merupakan satu penemuan yang menakjubkan dalam keafiatan sel. Merangkumi sains molekul, tenaga kosmik dan ekstrak terbaik alam semulajadi, yang diadun sebagai minuman kesihatan 100% asli untuk seisi keluarga. Mengandungi mineral surih dan enzim semulajadi yang asli, organik dan kaya vitamin melalui formula 7 dalam 1 oleh Prof. Dato' Dr Noordin Darus. 

Untuk tempahan dan maklumat lanjut, sila hubungi 0179621397
Harga rm250 + pos rm10 (semenanjung malaysia)

ping