Posts

Plan B

Image
Plan A gagal, u kena ada plan B.
Baru la advance sikit. Ingat setiap benda u kena ada backup.



reunion - suka atau duka

ada 2 je jawapan untuk soalan tu.
pertama, akan pergi
kedua, malas

alasan pertama, bagi saya bersemangat untuk pergi, maklumkan ni satu satu program yg merapatkan ukhwah sesama kita. 20 tahun terpisah, membawa diri ke haluan masing masing. Masa ni kita boleh tau rakan rakan kerja apa, pakai kereta apa, anak berapa.. Bagi yang jenis x kisah dia akan pergi je, baginya dpt lepaskan kerinduan pada kawan kawan lama. Tapi bagi yg success, ini la peluang. Sohor beb. Bagi kaki MLM, ini peluang besar utk anda, mana tau dapat market baru. Jika ada kawan keje sedap, masa ni la nak kable.

Bagi alasan kedua, malas nak pergi. Kadang kadang reunion adalah isu sensitif, rasa rendah diri, rasa segan dan macam.macam rasa lagi. Kita tak berjaya macam diaorang. Moral dowm. So lebih baik tak yah join, jangan cari masalah.

bagi anda macam mana pulak?

Dilema seorang penjual online

Aku dilemma, kenapa ye?

hari hari aku pos di fb, istagrm, tapi takde jugak pembeli.

ada yg kata timing x betul, masa tu kena betul.

katanya pagi, tengahari dan malam.. aku buat macam diajar tapi hasilnya tarak..

aku makin dilemma.

ada yang kata, kena banyak fren baru mudah buat business. Ok aku add je, fren lebih kurang 3700 orang, tapi hasil takde jugak...

aku makin makin dilemma.

ada yang kata, jika awek cun yg jual pasti berhasil. aduhhhhh kasar tu, aku laki la.. aku pun nak business jugak.

aku terasa dilemma.

sekarang banyak seller, muda muda lak tu. hebat hebat

aku sangat dilemma.

ada yang kata, u jual produk femes... jangan bertahan dengan produk lama, berkubur u nanti..
u tengak teknologi, makin hari makin canggih, yg lama ketinggalan.. sama gak produk, yg baru lagi power kata org.

tan ni buat aku terfikir panjang.

adakah aku perlu berehat seketika, lepas dapat aura baru aku kembali.

to be continue.....

semak baki asb guna hp

hai.. last week saya ada terbaca cara semak baki atau tambah pelaburan asb di web myasnb. Terdetik nak try, lalu sy buka website myasnb, nak dftar tp perlu tac pulak, kena kemaskini no.hp. Mujur la time sy g cimb machang, saya tanya staff dia, dia kata boleh kemaskini no.hp... Yes!

So hari ni, sy try la dftar..Menjadi you all..

korang tau tak, sekarang utk tambah pelaburan tak perlu guna buku dah, just bawa kad pengenalan n duit je.. baki dia kemaskini di resit je.

u all nak tak belajar, meh nk ajar.. mana tau bermanfaat.

ok, step 1:
buka laman web, www.myasnb.com.my

step 2:
pilih item daftar

step 3:
sms tac akan dihantar ke no.anda

step 4:
berjaya

pahtu anda tukar la password, then log in.. baki akaun anda terpapar mcm di bawah..



(gambar akan dikemskini kemudian)

Saya suka tengok video ni

Image
Hilang puas, hilang boring!!
tobat syok layan video ni

klik je PLAY.. 4-5minit je.....
awek ni pun cun.. licin lain macam je kulit....

pakai per yer???
alora skincare...... Set Combo 3in1 iaitu:- 🎀Oribelle Foundation 🎀Spray Mist
🎀Brush
Combo A RM210

Oribelle Fd (Besar)
Spray Mist
Brush

Harga Asal  RM210
>>HARGA PROMOSI RM150 sahaja. Jimat sebanyak RM60

Manakala, 

Combo B RM170

Oribelle Fd (Kecil)
Spray Mist
Brush

 Harga Asal RM170

>>HARGA PROMOSI RM125 sahaja. Jimat sebanyak RM45

Malah, saya bagi

>> FREE POSTAGE

http://wasap.my/60103317006

Aku cabar diri aku

Image
Jatuh dari kegagalan, nak bangkit balik cukup sengsara, makan tahun.
Aku terpaksa cabar diri aku.. aku nekad untuk kumpul sehingga sampai 1 figure yang aku hayati.

paling sikit sebulan kena ada 5 slip bank in duit 
Ogos 2017 - baru 2 helai




payudara mantap

maaf sold out