Monday, October 20, 2014

income hari hari



Income Lumayan Rm60-Rm600 Sehari..
Produk Untuk Suami Yang Ingin Bahagiakan Isteri Di Atas Katil..Harga 1 Kotak Rm120(SM)/RM130(SS)

==============================

Promosi Sekarang (2 Kotak) : Rm200(SM)/Rm210(SS)

http://www.Ejaxmax.com/duniaku ---- ni link saya punya
bawah2 ni rakan rakan se affiliate saya...
sms/whatsapp - 0179621397 (no.saya (nazrin))

Sunday, October 19, 2014

affiliate suami perkasa


1 kaki dpt duit..msti ramai yg x tahu..
L1 : Rm60
L2 : Rm10
L3 : Rm5
L4 : Rm5
L5 : Rm20
L6 : Rm2
L7 : Rm3
Jumlah Rm105..TAPI..
Andaikata anda dapat 1 org kaki Online..dia pndai jual prduk..pndai buat marketing...katakan dlm 6 bln dia blh dpt 100 orang join bawah dia..mksudnya Direct Sponsor dia lah..
Ok..anda kata stiap org dari 100 org ni bawa 5 org..
L1 : 1 org x Rm60
L2 : 100 org x Rm10 = Rm1000
L3 : 500 org x Rm5 = Rm2,500
L4 : 2500 org x Rm5 = Rm12,500
L5 : 12,500 org x Rm20 = Rm250,00
dpt 1 org tp income Beribu...blm kira L6 & L7..

Berminat pm/sms/wasap : 0179621397

Wednesday, October 15, 2014

Life Enzyme

ONE family ONE Life Enzyme













Ni la produk yang saya maksudkan.....!!!!!!!

Well3 Life Enzyme
  • 6 Fungsi Kesihatan
    1. Mengawalatur fungsi dalaman badan
    2. Anti-radang
    3. Anti-bakteria
    4. Keupayaan meluluhkan
    5. Pembersihan darah
    6. Keupayaan pertumbuhan semula sel   
  • 3 Ciri Istimewa
    1. Keaktifan tinggi
    2. Stabil
    3. Selamat dimakan
  • kandungan 4g  


RP(WM) RM76.00
RP(EM) RM76.00

Well3 Life Enzyme (30'S)
RP(WM) RM150.00
RP(EM) RM150.00


NAK BELI : SMS/WHATSAPP  0179621397

Saturday, October 11, 2014

gout

Harini punya cerita, Gout semakin berkurangan selepas minum BLESS... 


........ percaya ke tak ni??? ok la i bagi print screen lak...



so macam ner? nak beli bless sms/whatsapp saya:  0179621397

Saturday, September 27, 2014

testimoni kencing manis


Post by BLESS.



Testimoni kencing manis yang kakinya dah bernanah dan kalau tak dirawat cepat boleh hilang kaki. Alhamdulillah setelah minum BLESS dan buih BLESS disapu pada bahagian yang bernanah, kini yang berlubang sudah tertutup cantik seperti tidak ada apa-apa yang berlaku sebelum ini. Ni adalah kuasa Allah, kalau berminat PM laju-laju.

0179621397 - sms/whatsapp (penjual BLESS)


KHASIAT BLESS
* Melambatkan proses penuaan dalaman & luaran
* Melambatkan proses penuaan sel-sel lain seterusnya memperlahankan keseluruhan proses penuaan
* Membantu menghalang jangkitan selsema dan jangkitan saluran pernatasan daripada berulang
* Menganjal, melembap dan mencerahkan kulit
* Merangsang sistem imun 
* Mengurangkan selulit
* Memperbaiki masalah katarak
* Meningkatkan kecerdasan dan prestasi mental
* Meningkatkan kadar metabolisma
* Membantu penyingkiran toksin, mengurangkan radang dan alahan
* Meningkatkan pembentukan protein
* Mengurangkan kesan sampingan kemoterapi
* Membantu pengidap osteoarthritis dan osteoporosis
* Menguatkan otot jantung, wajah dan faraj
* Membantu pesakit tekanan darah tinggi
* Membantu menstabil dan mengekalkan tahap kolesterol yang baik
* Melegakan sakit dan sengal terutamanya bagi mereka yang aktif dalam sukan
* Menyingkirkan toksin dalam badan yang disebabkan oleh gaya hidup yang kurang sihat

Harga runcit rm290sm - 30 sachet
set trial RM170 - 15sachet
0179621397 - sms/whatsapp (penjual BLESS)

Friday, September 12, 2014

sayangi mata anda

kempen sayangi mata anda.....harta yang paling berharga.....



K.K.L.I.U 0883/2014
Ciri-ciri Neuvizen
  1. 100% herba penawar semula jadi – campuran karotenoid semula jadi (sejenis pigmen larut lemak semula jadi) yang memelihara kesihatan mata
  2. Keberkesanan – lutein esters diperolehi daripada bunga marigold yang tidak diubah suai secara genetik serta mengandungi lebih 90% T-lutein (bentuk lutein yang aktif)
  3. Bioketersediaan tinggi – lutein ester boleh memasuki usus dalam bentuk asalnya
  4. Sesuai untuk mereka yang tidak makan daging (vegetarian)
Manfaat Neuvizen
  1. Memperbaiki pelbagai simptom keletihan mata seperti sakit mata dan penglihatan kabur
  2. Ketajaman penglihatan dalam cahaya samar
  3. Pilihan sihat untuk langkah pencegahan
  4. Digunakan untuk kesihatan mata
Packaging:
90 vegecaps / 500mg


MP(WM) RM240.00
MP(EM) RM240.00


NAK BELI : SMS/WHATSAPP  0179621397

Friday, September 5, 2014

Madu lebah



Well3 Royal Honey adalah madu tulen yang diperolehi daripada bunga Japanese Pagoda, ia tidak mengandungi bahan penambah tiruan, pewarna tiruan, perisa tiruan dan bahan pengawet. Well3 Royal Honey asli, murni dan berzat.

Manfaat madu
  1. Menambah stamina
  2. Menyamankan sakit tekak dan melegakan batuk
  3. Memperbaiki masalah penghadaman seperti ketidakhadaman dan sembelit
  4. Mengurangkan keletihan dan menggalakkan tidur yang lena
  5. Anti-penuaan dan menggalakkan kesihatan kulit
  6. Sesuai sebagai pengganti gula.
(950g / 680ml))
Well3 Royal Honey



RP(WM) RM66.00
RP(EM) RM66.00

0179621397