Saturday, September 27, 2014

testimoni kencing manis


Post by BLESS.



Testimoni kencing manis yang kakinya dah bernanah dan kalau tak dirawat cepat boleh hilang kaki. Alhamdulillah setelah minum BLESS dan buih BLESS disapu pada bahagian yang bernanah, kini yang berlubang sudah tertutup cantik seperti tidak ada apa-apa yang berlaku sebelum ini. Ni adalah kuasa Allah, kalau berminat PM laju-laju.

0179621397 - sms/whatsapp (penjual BLESS)


KHASIAT BLESS
* Melambatkan proses penuaan dalaman & luaran
* Melambatkan proses penuaan sel-sel lain seterusnya memperlahankan keseluruhan proses penuaan
* Membantu menghalang jangkitan selsema dan jangkitan saluran pernatasan daripada berulang
* Menganjal, melembap dan mencerahkan kulit
* Merangsang sistem imun 
* Mengurangkan selulit
* Memperbaiki masalah katarak
* Meningkatkan kecerdasan dan prestasi mental
* Meningkatkan kadar metabolisma
* Membantu penyingkiran toksin, mengurangkan radang dan alahan
* Meningkatkan pembentukan protein
* Mengurangkan kesan sampingan kemoterapi
* Membantu pengidap osteoarthritis dan osteoporosis
* Menguatkan otot jantung, wajah dan faraj
* Membantu pesakit tekanan darah tinggi
* Membantu menstabil dan mengekalkan tahap kolesterol yang baik
* Melegakan sakit dan sengal terutamanya bagi mereka yang aktif dalam sukan
* Menyingkirkan toksin dalam badan yang disebabkan oleh gaya hidup yang kurang sihat

Harga runcit rm290sm - 30 sachet
set trial RM170 - 15sachet
0179621397 - sms/whatsapp (penjual BLESS)

Friday, September 12, 2014

sayangi mata anda

kempen sayangi mata anda.....harta yang paling berharga.....



K.K.L.I.U 0883/2014
Ciri-ciri Neuvizen
  1. 100% herba penawar semula jadi – campuran karotenoid semula jadi (sejenis pigmen larut lemak semula jadi) yang memelihara kesihatan mata
  2. Keberkesanan – lutein esters diperolehi daripada bunga marigold yang tidak diubah suai secara genetik serta mengandungi lebih 90% T-lutein (bentuk lutein yang aktif)
  3. Bioketersediaan tinggi – lutein ester boleh memasuki usus dalam bentuk asalnya
  4. Sesuai untuk mereka yang tidak makan daging (vegetarian)
Manfaat Neuvizen
  1. Memperbaiki pelbagai simptom keletihan mata seperti sakit mata dan penglihatan kabur
  2. Ketajaman penglihatan dalam cahaya samar
  3. Pilihan sihat untuk langkah pencegahan
  4. Digunakan untuk kesihatan mata
Packaging:
90 vegecaps / 500mg


MP(WM) RM240.00
MP(EM) RM240.00


NAK BELI : SMS/WHATSAPP  0179621397

Friday, September 5, 2014

Madu lebah



Well3 Royal Honey adalah madu tulen yang diperolehi daripada bunga Japanese Pagoda, ia tidak mengandungi bahan penambah tiruan, pewarna tiruan, perisa tiruan dan bahan pengawet. Well3 Royal Honey asli, murni dan berzat.

Manfaat madu
  1. Menambah stamina
  2. Menyamankan sakit tekak dan melegakan batuk
  3. Memperbaiki masalah penghadaman seperti ketidakhadaman dan sembelit
  4. Mengurangkan keletihan dan menggalakkan tidur yang lena
  5. Anti-penuaan dan menggalakkan kesihatan kulit
  6. Sesuai sebagai pengganti gula.
(950g / 680ml))
Well3 Royal Honey



RP(WM) RM66.00
RP(EM) RM66.00

0179621397

Wednesday, September 3, 2014

khasiat tongkat ali

Atasi masalah suami cepat GAME OVER... :)

Herba tradisional terkemuka
Mempertingkatkan tenaga dan kesihatan lelaki
Diperbuat daripada akar Tongkat Ali berkualiti

Cara pengambilan:
2 kapsul sebelum makan, 2 kali sehari

Packaging:
60 kapsul x 300mg..
RM93.60

atau yang ni....... yg ni biasa2 je dari yang atas... :)):)

RM 26.40
----------------------------------------------------0179621397
Bagaimana Nak Bayar: Masukkan RM ke akaun bank saya.
Harga Produk + Pos RM6.00 = JUMLAH
---> mohamad nadzirin bin mohd nor
 maybank 162731020380
 cimb 7017464952 (new)
hotline 0179621397
kemudian mesej maklumat pembayaran dan alamat anda

----------------------------------------------------0179621397
Sekira anda SERIUS nak BERJIMAT..
meh saya ajar...
anda keluar modal RM55(SM)
saya akan daftar anda sebagai PENGGUNA PRODUK CNI..
dapat harga AHLI..anda boleh je beli dimana2 KEDAI CNI..
bagitau nombor AHLI je..harga pasti SPECIAL..atau beli dengan saya..cuma tambah caj pos..
produk saya akan pos..JOM daftar keahlian..
RM55 + Pos RM10 = RM65.00 sahaja.

Bagaimana Nak Bayar: Masukkan RM ke akaun bank saya.
mohamad nadzirin bin mohd nor
maybank 162731020380
cimb 7017464952 (new)
hotline 0179621397
kemudian mesej maklumat pembayaran.

----------------------------------------------------0179621397
Daftar ahli dan beli produk terus
RM55.00 + PRODUK(harga ahli sy akan sms) + Pos = Jumlah

Bagaimana Nak Bayar: Masukkan RM ke akaun bank saya.
mohamad nadzirin bin mohd nor
maybank 162731020380
cimb 7017464952 (new)
hotline 0179621397
kemudian mesej maklumat pembayaran.

------------------------------------------
http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=529446&highlight=tongkat

Thursday, August 21, 2014

Susu kambing CNI

Susu Kambing CNI
Sedap + Lazat = Berkualiti

RM 36.00 (WM) / RM 37.00 (EM)
Jika beli satu + caj pos RM6.00
Jika beli dua + caj pos RM10.00

Bagaimana Nak Bayar: Masukkan RM ke akaun bank saya.
Harga Produk + Pos  = JUMLAH
---> mohamad nadzirin bin mohd nor
 maybank 162731020380
 cimb 7017464952 (new)
hotline 0179621397
kemudian mesej maklumat pembayaran dan alamat anda

Monday, June 23, 2014

Bless, baik cegah sebelum kena

Adakah Anda mempunyai salah satu penyakit yang disenaraikan dibawah Ini..?

1) KADAR KOLESTROL TINGGI
2) KENCING MANIS
3) DARAH TINGGI
4) STROK
5) ARTRITIS
6) RADANG KARDIOVASKULAR
7) RADANG PARU-PARU
8 ) RADANG HATI
9) PARKINSON
10) ASMA
11) ANGIN AHMAR
12) KANSER PROSTAT, KANSER PAYUDARA DAN LAIN2
13) SLE
14) EKZEMA
15) KATARAK
16) RENDAH BILANGAN SPERMA
17) KECEDERAAN OTAK
18) TIROID
19) MASALAH TAKDE TENAGA
20) TALASEMIA
21) HIV (AIDS)
22) BUASIR
23) GOUT
24) BISUL
25) GASTRIK
26) ANGIN PASANG (HERNIA)
27) INSOMNIA (MASALAH TIDUR)
28) OBESITI
29) OSTEOPOROSIS
30) RADANG MEMBRAN (MENINGITIS)
31) STRESS
32) TIADA HAID (AMENOREA)
33) PSORIASIS (KULIT KERING BERTOMPOK MERAH)
34) BATU KARANG
35) KETUMBUHAN FIBROID
36) KEPUTIHAN (LEUKOREA)
37) KULIT KUSAM DAN TAK BERMAYA
38) NAMPAK LEBIH TUA DARI UMUR SEBENAR..?

apa kata anda minum makanan tambahan ini.....BLESS...baik cegah sebelum kena...Bless diformulasikan dengan Perfect Cell Renewal, yang terdiri daripada 3 bahan utama : PhytoCellTech Malus Domestica – Stem sel daripada buah epal SymFinity – Ekstrak bunga Purple Coneflower CM-Glucan – Perangsang imun daripada yis masakan PhytoCellTech Malus Domestica Stem sel daripada epal Swiss – Uttwiller Spatlauber

#PhytoCellTech Malus Domestica Stem sel daripada epal Swiss – Uttwiller Spatlauber..sejenis pokok epal yang jarang ditemui dan hampir pupus. Ia mengandungi sebatian yang boleh meningkatkan jangka hayat dan stem sel berharga lalu menjadikan epal jenis ini terkenal dengan keupayaan simpanannya yang besar.

#SymFinity Ekstrak yang diambil dari bunga Purple Coneflower
Bunga Purple Coneflower, sejenis bunga yang terdapat di Eropah, tetapi SymFinity merupakan bunga yang diambil dari Kepulauan Spanyol. Ia mengandungi kandungan antioksidan yang sangat tinggi serta berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk penjagaan kulit dan memperbaiki masalah kulit secara semula jadi.

#CM-Glucan Perangsang imun daripada yis masakan
CM-Glucan adalah sebatian unik yang didapati daripada dinding sel yis. Ia berupaya meningkatkan keupayaan imun yang luar biasa yang boleh merangsang tindak balas imun dalam badan dengan mewujudkan sistem pertahan terhadap virus, bacteria, fungi dan parasit. Ia jiga merupakan antioksidan yang berkesan dengan keupayaan menyingkirkan radikal bebas.


#kekaltenaga #kekalcergas #kekalsihat #rezekistemcell
berminat hubungi saya NAZRIN 0179621397

Saturday, May 24, 2014

Bless - Testimoni Safee Sali


BLESS : Bila produk berkata-kata, hadirnya pengakuan tanpa diduga. Tiada bayaran pun yang dipinta. Hanya perkongsian semata-mata. (lihat video dibawah)

Post by BLESS.




Detail , klik link dibawah:
Bless super stemcell

hotline :
0179621397 NAZRIN 
atau boleh terus ke web HQ http://iloveescape.com/duniaku